Vær altid klar

Vær altid klar, ligesom et segboard se her eller et el-løbehjul er! De sikre dig, at du altid er klar til at komme af sted på farten, hvis nu du f.eks. ikke nåede bussen. De kan også sikre dig, at du altid har en mulighed for at komme hen til dine venner. Et segboard, er designet ud fra det gamle skateboard, som vi alle kender. Dog med dels flere fede detaljer. Den kan blandt andet dreje sig 360 grader, ved hjælp af et tryksensitiv underlags genkendelse, som er et dobbeltbalancerende system der holder dig i balance.  Boardet er kendt over hele landet, dog er det ikke alle der har det endnu, og du har stadig chancen for, at købe noget, som ikke alle har. Segboard venner på tværs, hvor man har en fod i hver side. Og i hver side er det et hjul, som den kører på.

Stop med at gå!

Er du ikke også bare træt af og altid og skulle gå, så skal du have fat i enten segboard eller et el-løbehjul. El-løbehjulet er også en smart gadget der er et hurtigt og komfortabelt transport, hvis du ikke gider og gå længere distancer, og gerne vil hurtigere frem. El-løbehjulet kan køre op til 25 km/t, så den vil med garanti give din vind i håret, og følelsen af at komme hurtigt frem, i stedet for at komme for sent i fx skole. Boardet minder meget om en mini segway, da de har samme princip, og næsten har samme styre funktion, bortset fra at boardet ikke har et styr. I forhold til mange andre produkter er disse to produkter til at finde billigere, end mange andre, da de findes i mange forskellige prisklasser og modeller. Du kan få dem i flere forskellige farver, så du kan vælge lige den det skal være.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>