Svært med flyskræk

Personlige har jeg meget svært ved at sætte mig ind i, hvordan folk overhovedet kan fejle ting som flyskræk. Hvordan man ikke kan sætte sig selv udover, at flyskræk er uvirkeligt forstår jeg altså ikke. Det er ikke logisk at være bange for et flyve, og det kan da godt være, at det virkeligt virker lidt vildt at flyve, men når man bare sørger for at tænke logisk på det, så vil det altid også komme til at betyde, at du med flyskræk ikke længere vil være påvirket af det. Jeg er dog godt klar over, at flyskræk typisk dækker over nogle dybere og andre problemer. Det mener jeg dog virkeligt er svært at kunne forholde sig til, eftersom at flyskræk er noget helt andet, og typisk slet ikke har noget med psykiske lidelser i sig selv at gøre. Det er altså ret mærkeligt at tænke på, men jeg må gå ud fra, at flyskræk er nogenlunde det samme som mange andre fobier. Det tror jeg, og jeg er faktisk lige ved at være sikker på det. Selvom jeg ikke kender for meget psykologi og psykiske lidelser, så ved jeg med sikkerhed, at du ikke kan undgå at lære utroligt mange ting om flyskræk hvis du studerer det. Derfor må det jo også være ret relevant i faget, og derfor er jeg også så interesseret i flyskræk.

Hvordan virker flyskræk

Jeg kunne altså godt tænke mig at vide, hvordan flyskræk rent psykologisk påvirker folk, og hvordan det kan være. Det er noget jeg altid har tænkt over, og som i nok kan forestille jer, så har jeg ikke selv været bange for noget i mange år. Det er simpelthen lykkedes mig, at komme over dette punkt, og jeg mener helt klart også, at det vil være vejen frem fremover. Det er altså ret fedt, og jeg håber sådan set bare også, at det snart er gået op for os alle sammen, hvad vi rent faktisk kan opnå ved at vide mere om hvordan flyskræk virker og påvirker hjernen.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>