Skal du have overført kontakter fra Samsung til Samsung?

Man kan af og til godt finde sig selv i den situation, at man skal have overført kontakter fra Samsung til Samsung. Det kan for eksempel være, at man har fået en ny Samsung telefon og derfor skal have overført de gamle kontakter til den nye.

Læs med her og få en lille guide til at overføre kontakter fra Samsung til Samsung.

Manuelt

Der er naturligvis den gode gamle manuelle metode, hvor man simpelthen skriver numrene ned en efter en i ens nye mobil. Det er en måde, hvorpå man kan overføre kontakter fra Samsung til Samsung – men det er naturligvis også en let tidskrævende metode. Især hvis man har rigtig mange kontakter.

Men hvis man eventuelt ikke har så mange kontakter, som man skal have overført fra Samsung til Samsung, så kan det godt være den bedste metode. Ofte holder vi nemlig kommunikationen ved lige i dag gennem diverse forskellige sociale medier, og det er ikke altid nødvendigt at have så mange kontakter nedskrevet i ens telefonbog.

Men hvis du har alt for mange kontakter, som du skal have overført fra Samsung til Samsung, så skal du naturligvis benytte dig af en anden metode.

Kig i indstillinger på mobilen

Ofte er funktionen med at overføre kontakter fra Samsung til Samsung installeret i selve mobilen på forhånd.  Prøv derfor at tage et kig inde i dine indstillinger på selve mobilen og se, om du ikke kan finde frem til den rette funktion.

Nogle gange spørger telefonen også selv, om man skal have overført kontakter fra Samsung til Samsung, når man starter den op for første gang. Hvis din nye Samsung telefon gør det, så er det jo bare at trykke ja. Ofte kræver det blot, at begge telefoner har Bluetooth slået til.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>