Sikker PC med Northguard

Endelig er der kommet er godt dansk bud på PC sikkerhed.

Hackere, virus, malware, phishing er udtryk for forskellige typer af angreb som danskere bliver udsat for via deres computer og i særdeleshed emails. De mest obskure eksempler er de Emails hvor at der står at du har en fjern slægtning i et land lagt borte, der er afgået ved døren og at du har arvet et latterligt stort millionbeløb i Euro eller Dollars.

Hvis noget lyder for godt til at være sandt, ja så er det sikkert også tilfældet. Disse Emails kaldes phishing Emails. En anden type Emails er dem hvor de ligner troværdige Emails fra eksempelvis din bank, skat eller lignende, og der står du skal klikke på et link, men når du går det så inficeres din computer med virus.

En Virus kan være skjult, eller direkte ødelægge dit computer system. De skjulte er de værste, de ligger og opsnapper din færden på internettet, og får fat i dine login oplysninger.

Der findes mange sikkerhedsprogrammer af forskellige kvaliteter i både gratis og købe versioner.

Vil du have kvalitet og mulighed for dansk support, så er Northguard et rigtigt godt bud. Northguard er et dansk firma der tilbyder PC sikkerhed og PC hjælp, det er kun en smule dyrere end udenlandske sikkerhedssystemer, men fordelen er at du får en dansker i røret når du har brug for hjælp.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>