Sådan kan du pifte forholdet mere op

I et nyt forhold er alting altid helt nyt og spændende, og man kan som regel slet ikke holde fingrene fra hinanden. Når man har været sammen i noget tid, er det dog helt normalt, at passionen forsvinder lidt. Man begynder at kende hinanden og ved, hvad den anden kan lide. Det er der mange fordele ved, da man som regel ved, hvad der skal til for at sende kæresten i den syvende himmel. Hvis man gerne vil pifte sexlivet lidt op, kan man dog med fordel tage sexlegetøj med i dobbeltsengen.

Tag sexlegetøj med i dobbeltsengen

Sexlegetøj kan være mange ting, og rigtig mange kvinder har nok allerede en vibrator, som de hygger sig med alene. Sådan en vibrator kan dog også med fordel findes frem, når du og kæresten skal hygge sammen i dobbeltsengen. En vibrator kan nemlig også give nydelse til mænd, hvis den bruges på de rigtige steder. Det kan dog være lidt overvældende at købe sexlegetøj, hvis man aldrig har prøvet det før. Der findes nemlig utroligt meget at vælge imellem. Et godt sted at starte er dog at købe nogle håndjern og øjenbind. Når I efterhånden bliver mere fortrolige med sexlegetøj, kan I kaste jer ud i vildere ting som buttplugs og pisk.

Hop i det frække undertøj

Vil du gerne forkæle din kæreste lidt ekstra på hans fødselsdag eller ved andre særlige lejligheder? Så kan du med fordel hoppe i noget frækt lingeri og forføre ham. Når du iklæder dig frækt undertøj, vil du med garanti hurtigt føle dig som en lille sexkilling. Frækt undertøj fremhæver nemlig dine kurver og viser din smukke krop frem. Der findes meget forskelligt frækt undertøj på markedet, så der findes helt sikkert også noget, der falder i din og din kærestes smag.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>