Reklameslik gaver gav bonus på messen

Vi har et rådgivningsfirma, her er historien om hvordan reklameslik hjælper os på messer.

Vores primære forretningsområder er at rådgive og hjælpe firmaer med import af eksport, specielt import fra Østen.

Vi tager på mange forskellige slags produkt messe, man kan sige vi er lidt snylter agtige. For eksempel tager vi på bolig og livstilsmesser, der er der rigtig mange udstillere der sælger import varer fra østen, specielt Kina.

Det vi så gør er, på så pæn en måde som muligt, prøver vi at fortælle de besøgende på messer at de kan selv importere, og spare de fordyrende mellemled.

Vi har nu været på mange messer og de andre udstiller er begyndt at kunne genkende os, vi er selvfølgelige ikke så populære blandt de andre udstillere. De der udstillere nærmest os prøver at dække for vores stand, så godt de nu kan for at vi bliver sværere at få øje på.

Vi har altid haft en pæn stand hvor vi byder på chokolade bolcher og slikkepinde. Men vi har indset der skal mere til for at fange folks opmærksomhed, som konsulent firma har vi jo ikke nogle vare at præsentere, kun snak.

Så fik vi den ide at bruge reklameslik, men vi tog ideen et stort skridt videre. Vi indrettede simpelthen hele vores stand som en stor silk butik. Alt slikket var logo slik, bolcher med logo, chokolade med logo, slikkepinde med logo og så videre.

Vi havde hyret en rigtig god dekoratør, en af dem med mærkeligt hår og sjove briller. Han lavede simpelthen den vildeste slikbutik man kan tænke sig. Og vi fyldte den med reklameslik fra http://www.presenta.dk

Det gav virkelig bonus, alle på hele messen talte om os, vi fik så mange henvendelser som aldrig før.

Selv nogle af de andre udstillere kom hen og ville bruge vores service i fremtiden, som de sagde “et firma med sådanne ideer kan kun gavne vores firma også”

Så i fremtiden brug reklameslik som markedsføring, og vær ikke bange for at tænke anderledes.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>