barnevogn

Pas på barnevognen i København og Århus

Når først det er gået op for en, hvor mange barnevogne der rent faktisk blive stjålet på landsplan om året, ender man som regel også med at passe på sin egen i sidste ende. Det kan altså praktisk talt betale sig, og jeg regner altså derfor også bare med, at du så småt er begyndt at overveje, hvordan du også selv kan få adgang til en effektiv lås. Når alt kommer til alt, er der i hvert fald ingen tvivl om, at den eneste løsning er at låse sin barnevogn, hvilket flere og flere forældre allerede er gjort. Der er samtidigt heller ingen tvivl om, at det er i centrum af Århus og København, at langt de fleste tyverier af barnevogne i dag sker, og det er altså derfor også nødvendigt at aflåse sin barnevogn, når man lader den stå ubemandet på Vesterbro eller Østerbro, læs mere herinde. Det er altså sandt, som det er sagt, og det er altså ligeledes også grunden til, at det bogstaveligt talt kan betale sig at investere i cykellås til sin barnevogn, der ganske enkelt vil stoppe tyven.

Stop tyven med en lås til din barnevogn

Det gælder altså i bund og grund derfor også bare om at sætte en stopper for tyven, hvilket enhver vil kunne gøre med en simpel cykel eller scooterlås, så man en gang for alle kan stoppe tyven. Det er altså om noget en mulighed, det i dagens Danmark praktisk talt kan være nødvendigt at anvende, og jeg vil altså af samme årsag anbefale enhver til at læse mere om tyveri af barnevogne på Østerbro på 180grader.dk, der for nyligt bragte en artikel om hvor på Vesterbro tyveriet af barnevogne er værst. Når alt kommer til alt, vil det dog også være nødvendigt at passe på sin barnevogn i andre dele af København, og det vil sågar også være nødvendigt at aflåse sin barnevogn i dele af Århus og Odense, der altså ligeledes har oplevet en stigning i tyveri af barnevogne.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>