algerens

Med en algerens får dit tag sit flotte udseende tilbage

Mange af vores tage er overgroede med alger og mos. Det er ikke sundt for taget. Jo mere algerne får sat sig fast, jo mere besværligt er det at få dem renset af. Heldigvis er det muligt at blive algerne kvit med en algerens af taget. Det bedste er selvfølgelig, hvis man forebygger algevæksten, så den slet ikke når at etablere sig.

Algevækst forkorter tagets levetid

Når der vokser alger på taget, kommer det til at se noget usselt og trist ud. Det værste er dog, at algevæksten ødelægger taget. Rødderne borer sig ned i taget og holder det fugtigt. Når der så kommer frost, kommer der små sprækker i taget. En algerens af dit tag vil derfor forlænge tagets levetid betydeligt.

Det er vigtigt at få foretaget en algebehandling, så snart man kan begynde at skimte et grønt skær. Det grønne skær er det første tegn på, at der er ved at etablere sig algevækst på taget. Jo længere tid man venter, jo mere besværligt er det at få renset algerne af, og jo dyrere bliver det. Algevæksten kan også nå at gøre skade på taget. Den bedste løsning er at forebygge med en årlig algebehandling af taget for at forhindre, at algerne etablerer sig.

Få professionelle til at foretage en algerens af dit tag

Hos Glad Rens kan du få professionelle fagfolk ud for at udføre en algerens af dit tag. Med en professionel algebehandling får dit tag sit flotte udseende tilbage og får en længere levetid.

Du kan også tegne et abonnement, så du får en tagrens med algebehandling hvert år. Med et fast abonnement vil du have et tag, der altid fremstår pænt og præsentabelt. Du sikrer dig også, at der ikke opstår skader på taget som følge af frostsprængninger.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>