Kendskab til hashmisbrug

Hvis der er en derude, som har et godt kendskab til hashmisbrug, så vil jeg være meget glad for at få lidt insiderviden. Jeg er nemlig lidt i tvivl om, en af mine venner har et hashmisbrug, og derfor vil jeg gerne høre jeres mening om det. Det vil virkeligt være fedt at høre jeres holdning, og jeg er virkeligt overbevidst om, at jeg ville få en helt masse ud af, at høre jeres mening omkring hashmisbrug. Det er altså virkeligt fedt, hvis i får lyst til at hjælpe mig, og jeg mener helt klart også, at det på et eller andet tidspunkt også er nødt til at gå op for min ven. Det er det dog ikke gjort endnu, og det er altså derfor, at jeg lige nu selv er ved at lave lidt research for ham. Jeg er ret sikker på, at der er tale om et hashmisbrug, og jeg syntes da virkeligt, at der på et eller andet tidspunkt skal ende med at ske et eller andet for ham, indtil videre har ham og hans hashmisbrug det dog meget godt, og det er også derfor, at mine alarmklokker ikke er begyndt at ringe endnu.

Hashmisbrug og hvad så

Det er altså som om, at han på trods af hans hashmisbrug klarer sig utroligt godt, og det er faktisk lige ved, at han også klarer sig bedre end jeg gør. Det vil jeg næsten mene, men man skal dog alligevel have kendskab til en masse detaljer før at man rent faktisk kan forstå sammenhængen. Uanset hvad, så vil jeg altså gerne hjælpe ham med hans hashmisbrug også selvom at han måske ikke selv er klar over problemet. Det er jo ret vildt at tænke på, og jeg håber da helt klart også, at det snart er gået op for os begge to, at det måske er os begge to der har et hashmisbrug. Det ved jeg dog ikke med sikkerhed, men jeg håber i hvert fald, at jeg kan få et par gode råd omkring det at have et hashmisbrug.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>