Jeg skulle have de helt rigtige hår extensions.

de helt rigtige hår extensions

de helt rigtige hår extensions

At få de rigtige hår extensions viste sig ikke at være lige til, jeg skulle igennem grueligt meget før jeg fik de rigtige.

Markedet for hår extensions er blevet til en jungle, udbuddet af frisører der tilbyder at lave hår ekstensions er de seneste år blevet meget stort, og ikke alle frisører magter opgaven.

At finde den billigste pris var meget nemt, jeg kiggede lidt rundt på nettet, brugte tjenester som price runner og trustpilot med flere. En af de frisører der så meget lovende ud var en frisør, en Dansker med afrikansk baggrund. Vel og mærke afrika syd for Sahara, dem der bor nord for Sahara er for det meste araberer, hvis man stadig må bruge det ord (det er lidt svært nu om dage med hvilke ord man må bruge).

Hun kunne lave super flotte hår extensions, hun har super anmeldelser, nettet flyder med rosende ord om hendes arbejde. Men der var et problem, hun brugte hår fra afrikanere, altså dem syd for Sahara. Grunden til at dette er et problem har intet med race at gøre, slet ikke.

Det har noget at gøre med strukturen i håret, Afrikanere syd for Sahara har meget kraftigt hår, og jeg har meget fint naturligt blond hår. Selv om det afrikanske, syd for Sahara hår, bliver farvet i den rigtige farve er der meget stor forskel at føle, når fingrene glide gennem håret.

Jeg ville ønske at jeg selv har lige så kraftigt hår, men sådan er der desværre ikke. Jeg måtte på jagt efter en anden frisør. Jeg var rigtig heldig at finde en super sød pige der hedder Lotte og har lavet hår ekstensions i mange år. Lotte har en super fornemmelse for alt der har med hair extensions at gøre, og hun havde også en kvalitet der var ens med mit eget hår.

Du kan læse mere om Lotte her hår extensions.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>