Hvilken psykolog skal du tage til hvis du har borderline?

Har du fået diagnosticeret borderline personlighedsforstyrrelse eller har du blot en mistanke om, at det er noget du har? Så er det en god ide at have kontakt til en psykolog eller lignende, som kan give dig den støtte du har brug for. Læs med her for at se hvilke ting du skal overveje i forbindelse med dette.

Vælg en med erfaring med borderline

Det er først og fremmest en god ide at finde frem til en psykolog, som har erfaring med borderline. Psykolog og det mentale helbred er trods alt et meget stort emne. Og derfor har langt de fleste psykologer også specialiseret sig i noget helt bestemt.

Der er nogle psykologer som har specialiseret sig i eller har erfaring med at se borderline personer. De psykologer der har denne erfaring vil ofte skrive det tydeligt på deres hjemmeside og lignende. Det er derfor en god ide lige at tage et kig på disse og se hvilke specialer de har, før du ringer nogle op.

Og nu hvor du er i gang, så er det også en god ide at tage et kig på nogle anmeldelser af de forskellige psykologer. På den måde kan du få en god fornemmelse af, hvor du kan have en god behandling henne.

Fysisk fremmøde eller digitalt

Det er blevet mere og mere populært i de senere par år at man ser en psykolog på nettet i stedet for at møde personligt frem med dem. Dette kan give dig en del større frihed, da du ikke har brug for at bruge tid på eventuel transport og lignende for at komme hen til psykologen.

Men det kan til gengæld også virke lidt fjernt og upersonligt for mange mennesker, hvis de kun ser deres psykolog på nettet. Det er meget en smagssag.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>