Hvad er ejendomsservice?

Begrebet, ejendomsservice, dækker over en lang række ydelser og services, som alle relaterer sig til ejendomme. Det hele handler i bund og grund og vedligeholdelse og rengøring af alt fra ejendommens facade til ejendommens indre dele; såsom rengøring af trapper. Derudover kan denne service også indbefatte hele grunden og dermed også inkludere selve haven.

Typiske arbejdsopgaver forbundet med ejendomsservice:

De mere almindelige arbejdsopgaver kan eksempelvis være alt fra at male facaden, rensning af tagrender og pudsning af vinduerne. Alt det der får ejendommens ydre facade til at stråle. 

Derudover er der de mere gængse og almindelige rutineopgaver som eksempelvis handler om at vaske trappeopgangen og rengøring af mulige fælles arealer. Dette gør sig typisk gældende i boligforeninger og lejlighedskomplekser. Her er det nemlig svært at uddelegerer arbejdsopgaverne til de forskellige beboere – og det kan derfor være ideelt at alliere sig med professionelle folk, der påtager sig både opgaven og ansvaret. Vigtigst af alt er, at du er sikret godt resultater. 

Hvem står for rydning af sne eller klipning af hækken?

Det er lovpligtigt at rydde sne i Danmark. Selvom man ikke ejer fortovet og arealet omkring, er det påkrævet at sneen ryddes, og at der saltes. Dette er desuden også en opgave, der hører ind under ejendomsservice. På den måde er I sikret at opgaven altid klares – og I behøver ikke bekymre jer om, hvem der påtager sig ansvaret, eller om det bliver gjort.

Det samme gør sig også gældende, hvis man har en hæk. Denne skal klippes og passes. Dette er ydermere også en opgave, som professionel ejendomsservice nemt, hurtigt og enkelt kan tage sig af.

Håndtering af affald:

Opgaver som at håndtere affaldet korrekt kan også overdrages til de professionelle folk, der står for ejendommens service. Hvis du vil sikre dig, at opgaverne håndteres korrekt og med gode resultater, bør du finde den rette ejendomsservice aftale.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>