barnevogn

Flere danskere oplever tyveri af barnevogn

Pas på barnevognen er i dag hvad politiet rundt omkring i de danske storbyer opfordrer nye forældre til, da et stigende antal danskere oplever tyveri af deres barnevogn. Det er altså desværre sandt, som det er sagt, og det vil altså af samme årsag kunne betale sig at høre efter og låse sin nye barnevogn fast med en kædelås eller endda bare en cykellås, læs mere her. Det vil altså mange gange kunne betale sig i sidste ende, da flere og flere par melder deres barnevogn stjålet, hvor Århus og København altså er hårdest udsat. De fleste tyverier af barnevogne foregår derudover i indre København, hvor Østerbro og Vesterbro er hårdest ramt.

Barnevogne bliver stjålet på stribe i København

Politiet opfordrer altså nybagte forældre til at passe bedre på deres barnevogne, der ganske enkelt er blevet for nemme at stjæle. Det er altså sandt, som det er sagt, og det vil altså praktisk talt kunne betale sig at passe godt på sin barnevogn i sidste ende, da man af samme årsag vil sikre sig mod tyveri. Det er om noget optimalt, og når først uheldet er ude, og tyven er stukket af med sin barnevogn, er der altså ingen tvivl om, at man vil fortryde, at man ikke låste sin barnevogn af. Det er altså en mulighed, det bestemt er værd at overveje, og jeg vil altså af samme årsag opfordre enhver til at overveje muligheden en ekstra gang, da det altså ikke kræver den store indsats at tyverisikre sin barnevogn. Når alt kommer til alt, vil det altså udelukkende kræve en simpel cykellås, der kort sagt skræmmer tyven væk. Problemet opstår altså først, når der står en ulåst barnevogn på gade, der i bund og grund kan friste enhver tyv, der hurtigt vil kunne omsætte barnevognen til kolde kontanter. Det er altså udelukkende op til en selv at passe på sin barnevogn, til trods for at det ikke burde at være nødvendigt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>