Erfaring med bolcher

Hvis der er en ting, jeg virkeligt kan prale med at jeg har, så er det helt klart erfaring med bolcher. Der er ikke det jeg ikke ved om bolcher, og hvis du først begynder at sætte spørgsmålstegn ved min viden om bolcher, så skal jeg nok lige sætte dig på plads. Jeg ved nemlig så utroligt mange ting, at jeg virkeligt tvivler på, at du er i nærheden af at vide halvt så meget som jeg gør. Det er altså stort set umuligt, og når alt kommer til alt, så kan ud heller ikke undgå at give mig ret i dette. Det er jo virkeligt helt normalt, at det ikke er gået op for folk, hvad de rent faktisk kan opnå med bolcher, og det er også derfor, at jeg generelt beder folk om ikke at sætte spørgsmålstegn ved min viden om bolcher. Ofte ved jeg nemlig så meget, at jeg kan snakke og sætte dem på plads i flere timer, og derfor er det altså også ret hårdt at vide så meget om bolcher. For når det først er gået op for folk, hvor meget om bolcher jeg rent faktisk ved, så ender det normalt også med, at det altid ender med at betyde, at du virkeligt kan opleve og opfange utroligt mange forskellige ting. Det er altså ret vildt, og jeg er overbevidst om, at min viden om bolcher en eller anden dag også kan bruges til noget vigtigt.

Viden om bolcher

Det er jo meget tvivlsomt, at nu hvor jeg jo rent faktisk ved så meget om bolcher som jeg rent faktisk gør, at jeg så ikke også får muligheden for at bruge det til noget vigtigt en eller anden dag. Jeg håber helt klart, at det den dag, så også kommer til at betyde at tjener en masse penge på bolcher, men det er altså endnu usikkert for mig, om det er det, det rent faktisk kommer til at betyde for mig. Jeg er dog overbevidst om, at du med bolcher altid kan tjene lidt penge her og der hvis man altså gider.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>