Det er altid svært at vælge om man skal vælge proteinpulver

Valget

Det er altid svært at vælge om man skal vælge proteinpulver, http://www.bodylab.dk/shop/proteinpulver-84s1.html, eller om man bare skal træne naturligt. Hvis man træner naturligt er man selvfølgelig nødt til også at spise meget sundt ved siden af, hvis man vil have den samme effekt, som hvis man brugte proteinpulver. Problemet det opstår når det går op for folk hvor godt proteinpulver rent faktisk er, og hvor lidt det skader kroppen.

Det er altså lidt af et mirakel produkt, og jo flere der ved det, jo flere bruger det også, og det er selvfølgelig meget godt. Men man kan godt komme i tvivl, og på et eller andet tidspunkt, er man jo nødt til at spørge sig selv, og det virkeligt er den bedste form for udholdenhed at bruge proteinpulver. Dem der træner inklusive mig selv træner jo for at blive større, men en del af hele projektet er jo udfordringen i at blive ved med at kæmpe for at blive større og større, og ”snyder” man sig selv når man bruger proteinpulver er noget jeg længe har tænkt over, og jeg syntes efterhånden at det er gået hen og blevet meget trættende at tænke på hele tiden, og jeg forstår ikke altid hvorfor det skal være så svært at leve livet, og tage de rette beslutninger, og ikke mindst tage de rette valg.

Det er en meget filosofisk tankegang jeg i øjeblikket regner med, og jeg er træt af det, men jeg kan simpelthen ikke lade være, uanset hvor meget jeg prøver kommer tanken omkring proteinpulver konstant tilbage, og jeg er som sagt uendeligt meget træt af det, og jeg håber at tanken snart vil forsvinde, og jeg igen kan nyde at bruge proteinpulver uden at der konstant er en tanke der banker løs inde i min hjerne, og ikke lader mig få et sekund stilhed og fred.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>