skimmelsvamp

Skimmelsvamp er et alvorligt problem

Den samme eftermiddag går de alle i gang med at undersøge forskellige virksomheder, som arbejder med skimmelsvamp og andre spiselige svampe. Der er faktisk en hel del rundt omkring i verden, men ingen af den er ret store. Det virker til, at de alle er lidt lige som mikrobryggerier –små virksomheder, som har en lille lokal markedsandel, men aldrig er kommet ud over landegrænser. Det indgyder til håb i den lille kælder i Jylland fyldt med skimmelsvamp. De ringer rundt til nogle venner for at få viden til, hvordan man markedsfører et produkt. De snakker med nogle meget dygtige SEO folk, som siger, at de sagtens kan markedsføre det hele på nettet. Det skal ikke koste meget, for de synes, det er en vild nok idé at sælge skimmelsvamp. De vil bare gerne have en lille andel, hvis det bliver en succes.

Succes med fjernelse af Skimmelsvamp

Det er de tre fyre med på, og den helt store marketing kampagne går i gang! Pludselig er der reklamer med skimmelsvamp over hele internettet, og alt leder tilbage til en hjemmeside, som de tre fyre har lavet. På denne side samler de alle de nye ordrer, men lader i første omgang til, at kunderne må vente, fordi der allerede er meget stor efterspørgsel. Det er der ikke, men det ved de få kunder jo ikke. Derfor begynder folk at snakke om, at skimmelsvamp er det helt nye, men at det er vildt svært at få fat i det helt rigtige, http://skimmel-svamp.dk/. Mange har det selv i deres kældre, men de ved ikke, hvad de skal gøre ved det. De tre gutter begynder at samle den skimmelsvamp, de har i deres egen kælder, og sender det med posten rundt. De sælger det for en meget høj pris, så folk tror, at det er mere værd, end det egentlig er.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>