Det helt nye

Hvis du skal være med på moden, og eje noget som er på mode nu, så burde du overveje at købe et Segboard. Det går ikke af mode lige foreløbig, så du kan være hundrede procent sikker på at gøre et godt køb. Du kan endda købe den i lige præcis den farve og model du ønsker. Forkæl dig selv eller en du holder af, ved at købe et segboard http://e-pressen.dk/segboard/. Boardet er helt klart også årets fedeste gadget! Segboard er et super fedt elektrisk hooverboard. Det kan køre helt op til 15 km/t og kan dreje 360 grader om sig selv. Segboard har tryksensitiv underlags genkendelse, som er et dobbeltbalancerende system der holder dig i balance. Boardet er utrolig intuitiv og nem at bruge! Læn dig i den retning du ønsker, at køre i mod, ved blot at presse dine tæer nedad. Så bliver det hele vidst ikke meget nemmere. Hvis du ønsker dig et Segboard, vil du med garanti ikke fortryde dit køb.

Nemt og hurtigt, plus det er billigt!

El løbehjulet er til alle aldre. De er i en rigtig god kvalitet, som kan give rigtig mange timers sjov. Den kan køre 80-10 km, på bare én opladning. Den er bygget således, at den har et gashåndtag på styret og bag bremserne. Styret kan justeret i højden, alt efter personen der kører på den. Når du skal på canping eller på ferie, kan løbehjulet foldes sammen, så det ikke fylder så meget. El-løbehjulet leveres med at hvad der skal bruges til den, inkl. Oplader og batteri. El-løbehjulet er en nem og hurtig måde, at få noget vennerne ikke har. Køb et sådant løbehjul og du bliver helt sikkert glad for det.  Så hvem skal køre dig i din fremtid? El-løbehjulet se her!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>